Fotoboek

Honden, Katten, Konijnen             voor en na de trimbeurt.

Foto’s  v.a. december 2017 .

De datum’s met de tekst  staan ook op mijn Facebookpagina.

De facebookpagina is wel up to date.

02.02

Het was vandaag een dagje van 08.00 tot 17.00 uur.

Bij ROCKY, en BELLA (moest heel kort ivm klitten) heeft Jessica het meeste werk gedaan ??en kon ik mooi even dingen doen die normaliter blijven liggen. BILLY kwam voor zijn nabehandeling. En WICKY, DUNYA en EFE kwamen ook voor hun terugkerende trimbeurten. En tussendoor weer een heerlijke lunch gehad, Richard super top geregeld weer.

Daarnaast ook nog een foto van Wicky na de trimbeurt thuis?

     

       

    

        

     

30.01

Vanmorgen was Macky de kruising Goldenretriever x Leonberger voor haar grondige was, föhn en borstebeurt er weer. De jaren vliegen voorbij en dat kun je ook bij haar wel zien, ze is niet de vlotste meer. Maar haar karakter blijft gelukkig hetzelfde. Het is en blijft een lieverd ?

      

29.01

Net als vorig jaar heb ik ook dit jaar weer een nieuwe film gemaakt over het reilen en zeilen tijdens een katten-trimbeurt in de Salon. Ik wil alle eigenaren bedanken voor het tot stand komen van deze film, en voor hun vertrouwen, geduld en ook nog een dank voor degenen die hun ‘eigen’ kat tijdens de trimbeurt gefilmd hebben. Dank jullie wel ??
De film duurt ong. 8,45 minuten

Diverse Katten Trimmen Youtube 8,45 2019

28.01

Vandaag was plukhondje ? SAARTJE de Chihuahua x Shih Tzu weer voor haar trimbeurt aanwezig.
De meeste ‘pluk’ honden worden hier na de trimbeurt niet meteen gewassen, maar op verzoek wel gedaan en uiteraard speciale shampoo gebruikt mocht er toch naderhand huidirritatie komen.

26.01

Gisteren vergeten om van TEDDY de kr. Lhasa Apso en STORM de Boomer een foto voor en na te maken. Ik had een goede hulp aan Jessica met het vasthouden van TEDDY zodat ik hem netjes en kort kon trimmen. TEDDY vindt me tijdens het trimmen na al die jaren nog steeds niet echt aardig ?en hierdoor komt extra hulp bij het vasthouden heel goed uit. Jessica top gedaan!!

BILLY de Lhasa Apso en IDO waren er voor hun trimbeurten. Van beiden is een film gemaakt (moet nog even verwerkt worden) voor mijn promotiefilm. BILLY vindt het trimmen niet echt zijn ding en laat dat tijdens de trimbeurten ook af en toe wel merken. Bij het nagels knippen en de onderkant pootjes heb ik helaas toch een muilkorf moeten gebruiken.

Vandaag was IDO was voor het eerst, hij vond het ook een beetje eng maar heb hem wel met veel geduld en wonder boven wonder zonder muilkorfje kunnen trimmen (Wat eigenaar niet verwacht had)

   

21.01

Baasje van LEX was vandaag een week te vroeg, maar dat was niet erg. Jessica heeft Gijs kunnen scheren en ik heb Lex onder handen kunnen nemen. Baasje bleef erbij wat ook wel nodig was, omdat LEX ook nog steeds echt een baasje is. En nee fotogeniek is hij echt niet ??

           

                 

19.01

Vandaag was het wederom een mooie en intensieve dag vandaag. NORA van 17 jr en MIES de Europese Kortharen beiden afkomstig van dierenasiel/pension Brammelo, waren voor het eerst vandaag net als CHIA de Chihuahua x Shih Tzu. En Jady de Maltezer, PIP en Mila de Boomertjes kwamen voor hun terugkerende trimbeurt. En Jessica wederom bedankt voor je hulp he?, ??

                          

17.01

Vandaag was het een Cairndag in de salon. BIKKEL (klant sinds mrt. 2012) en GUUS (klant sinds mrt. 2011) waren beiden voor hun regelmatige trimbeurt. BIKKEL’S foto na was net na een regenbui bij baasje thuis.

       

          

16.01

Vanmorgen is KEANO geweest voor zijn trimbeurt, en net als voorgaande keren hoef ik hem niet vast te zetten en is weer super lief geweest.

15.01

Eerst was TESSA voor DTO aanwezig en daarna kwam TED zijn eerste bezoek brengen in de salon, in het begin vond hij het een beetje eng maar daar was naderhand geen sprake meer van. Hij liet alles netjes toe, en op verzoek van baasje hem wat langer gelaten.

      

12.01

Allereerst wil ik alle baasjes van SPIP, TUKKER, ENZO EN NORA, WAUS, en SOFIE bedanken voor het mogelijk maken van onderstaande film over het konijnentrimmen, en zeker ook voor hun vertrouwen. ??

De film duurt 13,56 minuten, ik hoop dat ik jullie hierbij een kleine indruk kan geven wat er zoal in de Salon gebeurt.

Diverse konijnen trimmen Youtube 13,56   2019

12.01

Vandaag eens een rustige zaterdag. Eerst SOFIE het Teddy Konijn (met haar maatje SEM voor mijn promotiefilm) gehad voor haar borstelbeurt en vanmiddag ook voor het eerst BAILY kr. Lhasa Apso x Shih Tzu.

    

         

11.01

Vandaag is Gysmo de kr. Border Collie geweest voor zijn was en nagelknipbeurt en WAUS het Angora Konijn voor het eerst voor zijn scheerbeurt om van zijn klitten te ontdoen en heb ook maar even haar nagels geknipt, Jessica heeft voor het eerst SPIKE getrimd (geefileerd omdat ik hem niet geschoren wilde hebben?) super gedaan ?? hij mag zeker over straat lopen.

     

        

10.01

Het was een heerlijk ochtendje salon vandaag. SPIP van 2,5 jr de Teddy was voor het eerst in de salon. ENZO en NORA ook Teddy’s waren voor mijn promotiefilm aanwezig ??, die ik denk ik eind van de week wel klaar heb en TUKKER de Franse Buldog x Mopshond was er even voor zijn wasbeurt.

             

09.01

Gisteren was Willem de Cairn voor zijn regelmatige trimbeurt er weer en vandaag heeft RAMBO de Yorkshire Terrier een bezoek aan de salon gebracht. Baasje van Rambo bleef er vandaag voor het eerst bij om eens een keer te zien wat er zoal tijdens een trimbeurt gebeurt.

05.01

Vandaag gewerkt van 09.00 tot 16.15 uur. Niet van alle honden foto’s gemaakt. Tibetaanse Terrier LASLO, JOEP Oud Duitse Herder, Yorkshire Terrier NELLA en voor een hele hele kleine trimbeurt ? RAKKER de Shih Tzu en daarnaast nog een DTO hondje NIELIX WestHighland White Terrier x Maltezer. En Jessica bedankt weer voor je hulp hé ??

04.01

MICA de Maltezer op verzoek gewassen en wat bijgewerkt en MINET de Europese korthaar nageltjes geknipt.

02.01

Allereerst nog de beste wensen voor het nieuwe jaar ?

De allereerste hondjes van dit jaar in de Salon waren CAYA voor haar regelmatige trimbeurt, en BELLA de Shih Tzu was vandaag voor het eerst, ivm met de klitjes iets langer bezig geweest als normaal, ze is ontklit, gewassen, gefohnt nageltjes geknipt en heeft een effileer (knip) beurtjegehad. En haar baasje moet ik even bedanken voor het vasthouden. ??

      

   

    

01.01

En de allerlangste klant van mij ken ik al bijna 23 jaar. Aika was mijn eerst gefokte West Highland White Terrier wat ik aan Henri en Willeke toevertrouwd had, en nog steeds zijn ze trouwe klant met Baika ?, 23 jaar ?? dit is zo mooi!! dit moest ik even kwijt.

01.01.2019

Ook mijn klantenbak kaarten moeten weleens bijgewerkt worden, nu kom ik zojuist een hele hele vaste klant ? tegen die al sinds sept 2008 bij me komt en al 47 keer is geweest. ? Bij de 50ste keer ligt er zeer zeker een presentje voor Buck en baasje klaar ??

29.12

MILA de Heilige Birmaan was vandaag voor het eerst. Het was wel handig dat haar baasje erbij was gebleven aangezien ze het in het begin best wel spannend vond. Maar wonder boven wonder heeft ze wel genoten van de was en föhn beurt.

    

22.12

Het was vandaag weer een mooie intensieve dag vanaf vanmorgen 08.00 tot 17.00 samen met Jessica de volgende honden en kat getrimd. SAMSON en BUDDY de Amerikaanse Cockers van de Stichting Dieren Bemiddeling Europa zijn nog een keertje geweest voor de laatste final touch. (Veel moeten scheren ivm de vele klitten) MOCCA Kruising Scotia Duck Tolling x Chihuahua, MILEY de Boomer, LOVEJE de Fox Terrier en als laatste KENZO Perzische Kat die wonder boven wonder niet helemaal kort geschoren hoefde te worden.

21.12

LUNA de Golden Retriever de lieverd ? was de laatste hond die getrimd is van dit jaar van alle gratis lotingen (ook gewonnen via Facebook) Voor degenen die dit jaar mee hebben geloot en helaas niet gewonnen hebben volgend jaar nieuw jaar en weer nieuwe kansen. ??

20.12

Vanmorgen was DAISY de Europese korthaar voor de gratis trimbeurt die haar baasje via Facebook gewonnen had . Na haar nagels geknipt te hebben, grondige borstelbeurt en een wasbeurt mocht ze weer huiswaarts keren. (het wassen en föhnen was niet helemaal haar ding) ?

Trimsalon Mystique En als dank van haar baasje gekregen. Zal ze het weten dat ik een zoetekauw ben? ??

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

19.12

CAYA en KYRA kennen onderhand de weg naar de Salon al aardig goed. Voordat ik het weet zitten ze beiden al op tafel. Vandaag even een goede borstel en nagelknipbeurt gegeven en volgende keer weer in bad, föhnen en droogblazen waardoor het in de Salon ook weer lekker gaat (haar) sneeuwen ?   Tot binnenkort weer ?

18.12

HARLEY en INDIAN de Maine Coons waren vandaag ook weer voor hun regelmatige trimbeurt in de Salon. Ze hebben zich beiden weer keurig gedragen ?

    

15.12

Nu nog even bezig met de laatste loodjes van een intensieve dag ? Eerst Samson en Buddy de Amerikaanse Cockers getrimd van de Stichting Dierenbemiddeling Europa. Ivm met de vele klitten en veel werk wordt er nog een nabehandeling gepland zodoende nog even geen na foto’s. Daarna twee cairn’s Sam en MOOS een stripbeurt gegeven en als heksluiter met een vier urige trimbeurt, en ivm de vele klitten een scheerbeurt van Rakker de Fox Terrier. Jessica van Eck dank je wel voor je geweldige inzet. Super top!!! ??Zonder jou was het wel 20.00 uur geworden denk ik. ?
En Richard van Snaakies catering bedankt voor de lekkere lunch het was héérlijk. ? En net zoals altijd voor herhaling vatbaar.

      

14.12

Vanmorgen is JOEP de middenslag poedel weer op bezoek geweest. Net als voorgaande keren op verzoek van zijn baasje geen ‘echt’ poedel model geknipt. Foto voor niet gemaakt maar die is hier weleens eerder voorbij gekomen ?

  

08.12

Naast de vaste viervoeters SYLKE de Cairn Terrier DJOY de Labradoodle was ook SINH de Heilige Birmaan van 15 jaar vandaag voor het eerst in de salon. De paar klitjes die hij had wonder boven wonder niet hoeven te scheren, hij heeft zich voorbeeldig gedragen ?? en mocht na een halfuurtje alweer met zijn baasjes huiswaarts keren.

  

29.11

TACO de Cairn Terrier is 10 jaar en werd al sinds pup geplukt, maar omdat hij steeds onrustiger werd en er steeds meer moeite mee kreeg is hij vandaag na heel wat jaren hier, voor het eerst geefileerd. Hierdoor heeft hij de natuurlijke look een beetje gehouden.

28.11

Vandaag was JORIS Basset Fauve de Bretagne voor het eerst hier in de salon. Baasje was erbij gebleven en we hebben tussendoor ook lekker even kunnen kletsen. En wat helemaal top was is dat hij door een tip van mijn Stageplek Dierenopvang Brammelo bij mij terecht is gekomen. JORIS liet zich goed en makkelijk trimmen. En is van mijn kant zeker voor herhaling vatbaar ?

  

27.11

Vandaag was SPYKE Kruising?? (we weten het echt niet) van 14 jaar voor het eerst hier in de salon. Verzoek was alles op 1 lengte en lekker kort. Hij heeft zich voorbeeldig gedragen ondanks dat hij niet alles meer zo goed kan horen. Daarna nog poes poes nagels geknipt en nu even wachten op de volgende.

   

20.11

DUSTY en SEPPI beiden 9 jaar waren vandaag voor het eerst in de Salon. DUSTY is geknipt en SEPPI op verzoek geschoren. Ook hun baasje bleef erbij. Na 2,5 uur konden ze weer huiswaarts keren. Normaal worden alle knip en scheer honden hier gewassen maar dit keer werd dat op verzoek ook even overgeslagen, hierdoor ook wat minder strak kunnen afwerken.

           

19.11

PIP de Teckel is afgelopen zaterdag geweest voor de puppyinstuif en is vandaag in bijzijn van baasje getrimd. Ze heeft zich voorbeeldig gedragen voor de eerste keer. ?

   

17.11

Naast de honden die ik vandaag getrimd en gewassen had, waren Rocky van 16 weken (trimbeurt) en Pip van een halfjaar (puppyinstuif) ook voor het eerst in de Salon. De eigenaar van Rocky wil ik bedanken voor het vasthouden. En Jessica bedankt voor de gezelligheid en tot zeer binnenkort weer ?

     

13.11

SITA de Berner Sennenhond heeft vandaag voor haar eerst in haar leven een bezoek gebracht aan de Salon. Gelukkig bleef haar baasje erbij zodat ze gerustgesteld kon worden omdat ze toch een paar bepaalde handelingen een beetje eng vond.

       

12.11

VIPER de Maltezer x Shih Tzu was vandaag voor het eerst in de salon. Hij gedroeg zich af en toe als een echt baasje.

    

10.11

Vandaag waren LOES de Britse Korthaar en DUNYA de Heilige Birmaan x Maine Coon in de salon. LOES werd vandaag voor het eerst helemaal getrimd. Wel eerder geweest voor een kleine trimbeurt (na een scheerbeurt bij de dierenarts) en nagelknipbeurt. Ze was niet moeilijk en liet alles prima toe. DUNYA die normaal gesproken ook goed te trimmen was had vandaag geloof ik haar dag vandaag niet. Ook dat moet ik af en toe respecteren, waardoor ik niet alles goed heb kunnen trimmen. Volgende keer gaat het vast weer beter. Wij hebben ook weleens minder goede dagen. ?

      

07.11

Vandaag was TEUN de Heilige Birmaan voor het eerst in de salon. Af en toe was hij er niet mee eens maar dat mag best ?

      

05.11

Naast de betalingen via PayPal, Izettle (pinautomaat) en contant is het vanaf heden ook mogelijk om te betalen via een tikkie. (watchupp en/of via messegner)

05.11

Bij uitzondering ga ik ook weleens katten nagels knippen bij de klanten thuis, vandaag 2 katten willen knippen 1 voorelkaar gekregen maar de tweede was me te slim af.
En ben er ook niet zonder kleerscheuren van af gekomen, kreeg het zelfs met hulp van baasje ook niet meer voor elkaar, maar wordt denk ik nog wel vervolgd ?

26.10

Vandaag was Clover de Engelse Cocker Spaniel van 10 mnd. er voor haar grote trimbeurt (bijna 4,5 uur bezig geweest incl koffiepauze met baasje). Helaas geen foto van voor gemaakt maar had er nog 1 van de vorige keer. ?
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1009395295891450&id=546597255504592
Baasje als Clover hadden veel geduld vandaag omdat je een erg bewerkelijke vacht hebt. In het vervolg kom je om de drie maanden zodat je niet meer zolang op tafel hoeft te staan.

   

23.10

Vandaag was het even een volle bak in de salon. Caya, Kyra, Harley en Indian tegelijk ontvangen en daarna nog onverwachts Poes Poes nagels geknipt en gewassen ivm. haar huidschilfers.

          

             

       

     

22.10

Toch leuk om elkaar na een telefonische afspraak zonder dat je elkaar kent een tijdje geleden elkaar tegen te komen op het Hondenspeelveld het Steenbroak. Toevallig ook nog een foto van ? Vandaag was LUCA de Friese Stabij voor het eerst in de salon. Hij moest even wennen maar heeft zich in bijzijn van baasje zich keurig gedragen.

     

19.10

JIMI de Cairn Terrier is voor zijn 3-4 maandelijkse stripbeurt geweest , JOEP de Maine-Coon voor zijn ‘grondige’ trimbeurt , en tussendoor nog 2 hondjes de nagels geknipt vandaag.

16.10

JOEP de Cairn Terrier die hier toch al heel wat jaartjes komt was er ook weer voor zijn stripbeurt. Dit keer was ie wat minder kort eronder uitgekomen omdat er meer tijd tussen de trimbeurten zat. Ze hadden eerst heerlijk genoten van de vakantie ??

      

     

15.10

Voor het eerst vandaag MARA en SILVER de Shelties in de salon gehad. Van MARA kreeg ik tussendoor pootjes en SILVER wilde niets van de camera weten ? Waar ik ook heen liep ze bleef van me afkijken. Maar uiteindelijk toch nog gelukt ?

   

    

12.10

MIlA en PIP zijn vandaag ook weer geweest voor de trimbeurt. MILA begint er steeds meer aan te wennen en laat toch steeds meer zonder tegenstribbelen bijna alles toe.

09.10

Vandaag was TOY de Akita-Inu x Witte Herder voor de tweede keer voor haar was, föhn en nagelknipbeurt in de salon. Ze heeft zich voorbeeldig gedragen, ook mede dankzij haar baasje ?

08.10

Een relaxte ochtend gehad in de salon. Een uurtje werk gehad met Keano met de lieve geduldige Maine Coon incl. wasbeurt.

  

06.10

Het was best een drukke dag voor de zaterdag. Om 08.00 uur begonnen en om 16.30 uur klaar incl. een luxe lunch. JILZZ en BLUSH vonden het nodig om zaadjes mee te nemen tijdens een wandeling kwamen dus voor een wasbeurt? VINCY heeft een verleden en wordt gelukkig naar mij en op tafel steeds vrijer. (helaas geen foto voor) DIESEL kwam voor een complete ‘plukbeurt’ en DJOY is al denk ik ong. 10 jr. mijn klanthondje.

         

  

    

05.10

JOY de lieve Labradoodle was er vanmorgen ook weer voor haar regelmatige trimbeurt. Zelf in bad en op de trimtafel gesprongen. En na de trimbeurt gewoon op de tafel blijven zitten, totdat baasje kwam. En ze is ietsje schoner geworden. ?

   

01.10

Skunk en Casey (moeder en dochter) de Cairn’s komen toch inmiddels al heel wat jaartjes hier in de salon. Als ik me goed kan herinneren heb ik ook jaren geleden een keer samen met 1 van mijn eigen Cairn’s in de ring gestaan met Skunck. En daarnaast heb ik ook nog een andere dochter van Skunck hier om te trimmen. SYLKE. Ook baasje van SYLKE ken ik al jaren omdat hun vorige cairn van mij kwam (Speedy Fellows) er komen bij mij nu toch weer de nodige kriebels omhoog ?

28.09

Wordt weer eens tijd voor een paar nieuwe foto’s. SAM (kr. Maltezer x Beagle) was voor de tweede keer in de salon en is net als de eerste keer weer volledig geplukt. Gelukkig kwam na een klein uurtje zijn baasje weer zodat ik extra hulp had met vasthouden, want af en toe was hij een echt baasje ?

       

19.09

Ter herinnering aan BIKKEL 
Rust zacht Lieverd, je kwam iets meer dan drie jaar in de Salon. Heel veel kracht en sterkte aan je baasjes toegewenst. ???

        

07.09

Vandaag een dagje een stagiaire gehad van het Assink. Haar een klein beetje wegwijs kunnen maken wat er zoal in de Trimsalon gebeurd. Jaime heeft geholpen met Lana mijn konijn te trimmen en het wassen en fohnen van Simba en Lucky.

                        

     

       

06.09

Vandaag was KAYA de Cairn Terrier voor de 4e keer in de salon. Derde keer volledig kort moeten maken dit keer kon er meer op blijven zitten waardoor ik weer een stripvacht heb kunnen opzetten. Zijn broer Chico is ook pas weer geweest.

       

01.09

Afgelopen week hebben er ondanks de vakantie toch nog (naast de DTO hondjes) heel wat viervoeters een bezoek gebracht aan de Trimsalon.                     De hieronder geplaatste foto’s zijn een reeks uit mijn ‘vaste’ klantenkring en die om de 3 tot 6 maanden voor een trimbeurt komen.

     

          

          

     

31.08.

Vandaag was MISTY de Cairn Terrier van 14 jaar voor het eerst bij me in de salon. MISTY wordt ivm haar leeftijd niet meer geplukt maar is dit keer bij mij geeffileerd (haar uitgedund en ingekort) gewassen, gefohnt, en daarna weer even puntjes op de i gezet. Ze vond alles goed en wat is het een lieverd.

         

25.08

Lucky de Boomer compleet tegenover het gestelde dan de vorige keer. Straal ik dan tijdens de trimbeurt zoveel rust uit?, ? En Lucky niet alleen mijn eigen viervoeters ook zo te zien ?daarnaast heeft s-middags Willem de x Basset Fauve de Betagne ook nog een trimbeurt gehad. 

   

  

24.08

Toch leuk dat ik gisteren ivm het uurtje ‘gratis’ nagels knippen, een nieuw (was) hondje KYRA erbij heb gekregen. Vandaag stond ze al ingepland, ze heeft nog nooit een Trimsalon bezocht , maar heeft zich voorbeeldig gedragen. Daarnaast is RAMBO de Yorkshire Terrier vandaag ook voor het eerst bij mij in de salon geweest, hem op verzoek een lekker kort kapsel aangemeten, in het begin was het even kijken wie de baas was maar dat is helemaal goed gekomen. ?

21.08

Bij deze twee schatten hoef ik niets meer te zeggen, die weten precies wat er moet gebeuren.  Voordat ik er erg in heb staan ze beiden al op tafel.

   

   

18.08

Naast CHICO de Cairn Terrier was SZILA de Oud Duitse Herder van 2 jr. met haar 2 jarige leeftijd voor het eerst in de salon. Ondanks haar eerste keer was ze niet erg onder de indruk van alles wat er met haar en om haar heen gebeurde. Ze heeft zich voorbeeldig gedragen. ?

   

15.08

Vandaag 1 Boomer en 2 Jack Russels mogen trimmen. NIONA de Jack Russel heeft al een keer als fotomodel geposeerd en Thijs was voor zijn tweede keer hier (eerste keer via een gratis trimbeurt ivm loting bij de weggeefhoek Haaksbergen) Vindt het super dat ze toch weer de weg terug vinden ?. PIP was voor het eerst vandaag vond in het begin alles een beetje eng maar met hulp en vasthouden van haar bazin is alles goed gekomen.

  

   

11.08

Vandaag 3 viervoeters in de salon mogen begroeten. Twee baasjes zijn er bij gebleven waarvan ik ook de nodige hulp van heb gehad, Ja echt soms kom ik toch een paar handen te kort. En het baasje van Wicky bedankt voor het doorsturen vd foto ?

10.08

JIP de Witte Herder kwam vandaag ook weer voor de herhaaldelijke Was, Föhn en Borstelbeurt. Hij gedroeg zich voorbeeldig. Nu even een paar uurtjes rust om vanavond een workshop honden masseren voor in de Trimsalon Sanadog te Deurne te gaan volgen.

07.08

HERO de Shih Tzu was voor het eerst vandaag. Baasje bleef er in het begin even bij omdat hij een niet zo’n leuke ervaring bij een andere trimmer heeft gehad. Maar gelukkig het vertrouwen was er en baasje kwam je later weer ophalen ??

 

06.08

Deze week wordt er met een ‘rustig’ tempo gewerkt. Vanmorgen is JESSA de Maine Coon geweest. Vorige keer moest ik hem scheren ivm de klitten maar dit keer heb ik alleen maar lof voor de verzorgers geen klitten en zag er keurig uit. Ook nog zonder poes pas kunnen wassen?

   

   

04.08

Vanmorgen al om 08.00 uur in de Trimsalon aanwezig. Om de volgende honden te kunnen trimmen. SAM de Cairn Terrier, ROCKY de Shih Tzu (DTO), MIEP de Boomer voor het eerst met zijn 5 mnd (haar broertje en zusje zijn hier ook al geweest) en LOVEJE de Fox Terrier met volle bovenvacht maar weinig ondervacht op dit moment, moest dus even een tussenweg zoeken. Tussendoor is er ook nog na een belletje een Carvalier King Charles geweest voor behandeling anaalklieren en knipbeurt voetjes geweest, om 16.30 uur kon ik de deur sluiten om van mijn weekend te gaan genieten. Daarnaast had ik zelf vandaag ook nog twee kijkers bij me, die het vak willen gaan leren ?? RICO en ROCKY ? was dus een volle bak vandaag.

   

   

   

03.08

Voordat baasje morgen van vakantie terugkomt heb je even een opfrisbeurt en een hele hele kleine trimbeurt gekregen. Je was bij mij voor het eerst maar hebt je keurig gedragen.

Foto ontvangen van een klant van me. Heerlijk dit.

   

28.07

WILLEM de Welsh Terrier was voor de tweede keer bij me in de salon. Hij is een ‘echte’ Terrier die van volhouden weet en mijn geduld werd weer aardig voor 2,5 uur op de proef gesteld. Hij zal wel gedacht hebben je hebt veels te makkelijke honden gehad afgelopen week. ? MAX de Maltezer is al jaren een klanthondje van me en moest op verzoek een korte coupe. DUNYA Heilige Birmaan x Maine Coon kwam voor haar 3 maandelijkse trimbeurt en LOES Britse Langhaar een nagelknipbeurt en een korte borstelbeurt gegeven.

   

    

  

27.07

Ondanks de warme dag hebben alle drie honden zich voorbeeldig gedragen in de salon.
10.00 uur begonnen en om 17.00 uur klaar, tussentijds nog even met Belle geknuffeld en daar is een aparte film van gemaakt. Marley heeft dit keer ook een zomerlook afgemeten gekregen.

    

    

   

26.07

Jammer genoeg kan mijn airco de hitte het niet meer aan. Maar goed zal vast niet de enige met dit probleem zijn ?? (Denk ik) Ondanks de hitte 4 honden kunnen trimmen vandaag. MILOU en TESS de ruwharige teckeltjes hebben hier al eens als fotomodellen gestaan ?. BLISS de Australische Herder was voor het eerst in de salon, in het begin was alles een beetje eng maar naar mate de tijd vorderde ging het een stuk beter ?? En SAM mijn eigen gefokte cairn van 9 jaar komt ook nog steeds om de drie maand en wordt nog steeds met de hand geplukt.

 

    

24.07

Vandaag een geslaagd dagje geweest. En bij Billy werd mijn geduld weer behoorlijk op de proef gesteld bij het voetjes en nageltjes voor te knippen. Maar waar een wil is is een weg en het is me zonder kleerscheuren gelukt ? Verder hebben ze alledrie zich voorbeeldig gedragen.

   

     

      

23.07

Rocky was vanmiddag voor het eerst in de salon. Ik mag hem ook bij de categorie makkelijke honden plaatsen.

      

21.07

1 van de honden die ik vandaag in de salon heb mogen ontvangen is SAM (gratis trimbeurt gewonnen via de fb. groep Regio overijssel) Baasje was erbij en we hebben heerlijk over 1 van onze Hobby’s kunnen kletsen. Onze liefhebberij HONDEN   Mss. komt er nog wel een vervolg op. ?

  

19.07

Gewoon omdat het kan ? lekker relaxen tijdens de trimbeurt.

18.07

Vanmorgen OTTO en na de taxirit DAITON getrimd. OTTO heeft zijn leeftijd van 13 jr. bereikt en is echt een lieve veteraan die nog steeds goed te plukken is. ?? DAITON valt onder het knuffelformaat ?. Wat een lieverd, en die alles goed vindt.

          

17.07

Twee weken geleden ben je voor het eerst geweest om een beetje van je klitten te ontdoen en vandaag heb je de complete trimbeurt gehad. Je hebt je met je 9 maanden voorbeeldig gedragen ?

14.07

Vandaag wegens leuke privé drukte ? maar 2 honden kunnen trimmen. Noa de Lasha Apso heeft hier al eerder als model gestaan (vandaar even geen foto) En weer heerlijk even bijgekletst met haar baasje. Semmy de Cocker Spaniel was voor de derde keer bij me.

16.07

Een paar jaar uit beeld geweest ivm een verhuizing buiten Haaksbergen maar toch vandaag weer mogen begroeten. Baasje wilde Chico graag als vanouds weer getrimd hebben. Vlgns mij is dat weer aardig gelukt. ?

13.07

LUNA de Golden Retriever van 12 jr. was voor het eerst in de salon, haar bijna de hele trimbeurt haar liggend getrimd. Alleen bij het wassen en föhnen en de afwerking moest ze even staan ?. Ja als het me liggend lukt geeft dat ook meer rust. Hoop haar graag weer te zien ze is een schat.

12.07

Clover (6 mnd) de Engelse Cocker Spaniel was er voor haar eerste (puppy) trimbeurt. Een beetje vroeg voor haar leeftijd maar moest even bekijken wat er wel en niet af kon omdat ze mee ging op vakantie. Even een tussenweg gevonden en over 1,5 – 2 mnd komt ze weer voor het echte werk.

10.07

Vandaag was alleen DUNJA in de salon geweest aangezien ik eerst ‘privé’ zaken te doen had. Soms moet je ook als ‘ouder’ je plicht vervullen ?DUNJA was voor het eerst voor haar complete trimbeurt aanwezig. Niets op aan te merken, ze is een schatje ?

07.07

Als afsluiter van deze week, Teddy en Djoy getrimd en een onverwachtse wasbeurt voor Macky. En jaaa dat laatste was echt even nodig ?

06.07

Normaal wordt Puck de Cairn Terrier helemaal kort geplukt (1 x per halfjaar) Maar dit keer ontbrak de ondervacht zodat ik haar gestript heb, hoeft ze ook niet in haar ……. te lopen ? En nee scheren was ondanks haar leeftijd van 11 jr. echt nog geen optie. Ze laat het plukwerk nog goed toe. En bij Tommy ben ik helaas met mijn geklets met baasje de foto na vergeten te maken ?

  

05.07

Net als voorgaande keren moet ik weer de keuze maken van wie eerst? En altijd zijn ze even makkelijk, super ? Kaya wil nog wel eens in gesprek gaan en heeft hele verhalen ?

04.07

YES
er is geloot voor een gratis trimbeurt via de Facebook groep Regio Overijssel, 29 foto’s mogen ontvangen en 2 honden via bingo uitgeloot. GEFELICITEERD ?? Sorry voor degenen die niet gewonnen hebben maar er komen wel meer kansen. En daar ga ik nog even over nadenken ?

04.07

Vanmorgen Jack de Cairn Terrier voor zijn 3 maandelijkse stripbeurt gehad. En net als voorgaande keren zich voorbeeldig gedragen.

02.07

Even een paar foto’s van de kattentrim ochtend vandaag. Indian en Harley komen regelmatig, en Bolle was voor het eerst vandaag. Je hoort mij niet mopperen het ging allemaal voorspoedig, ze hebben zich keurig gedragen, af en toe een boze blaas richting mij maar dat hoort er soms bij ?

      

30.06

Was vandaag een best druk dagje , 2 DTO hondjes getrimd, mops het konijn de nagels geknipt. Vlokje de Europese Korthaar getrimd, Levi Shih Shu een (kleine) puppy trimbeurt en Baloe een nagel en een wasbeurt gegeven.

29.06

Hier smelt je toch voor ? Ong. 3 jaar geleden ben je voor het laatst geweest en baasje heeft de weg weer teruggevonden. Dit is zo mooi en hier doe je het voor ?.

26.06

Vandaag was TOY de Akita x Witte Herder voor het eerst in de salon. In het begin vond ze het eng om op tafel te springen. Maar samen met haar baas is alles goed gekomen.

25.06

Vanmorgen GIJS het Boomertje van 15 wk. in de Salon gehad. Het was net of het dagelijkse kost was voor hem ? Met zijn broertje (12.06) werd iets meer mijn geduld op de proef gesteld ?

  

    

18.06

Annouk was vandaag voor het eerst in de salon. Vond alles prima en was heel makkelijk. Op verzoek ‘lekker’ kort gemaakt ?

   

16.06

Drie viervoeters mogen ontvangen vandaag, Sem moest eerst vertrouwen krijgen in mij, hij had nog nooit een bezoek aan een salon gebracht, Guusje haha ons knuffeltje, altijd goed te pas. En Rakker is al aardig zijn wilde haren verloren , is heel makkelijk geworden in vergelijking met de eerste keren. ?

   

       

14.06

BUDDY de Ragdoll, baasje was bang dat ik hem kort moest scheren omdat hij wat klitten had, maar gelukkig de vacht kunnen besparen, en hem lekker zonder poes pas ook kunnen wassen. ? Ondanks dat hij voor het eerst een bezoek aan de trimsalon heeft gebracht was hij een keurige heer. Top!!

JOLY de cairn heb ik normaliter in stripvacht maar dit keer de vacht volledig kort geplukt omdat de vacht te open stond. En de bovenvacht te dun werd. Even weer een nieuwe start.

CLOVER de Engelse Cocker spaniel van 5 mnd. kwam even de hoek omkijken om even te wennen, voordat het ‘echte’ werk begint. Over een paar weken zal hij weer terugkomen voor een hele kleine puppytrim. Dat beloofd nog wat. Lik Lik en hap in mijn oor die ondeugd ?

   

  

13.06

Willem de Cairn voor zijn 3 maandelijkse stripbeurt is ook geweest. Ik had niets te klagen hij heeft zich weer voorbeeldig gedragen.

   

12.06

Mijn geduld werd vanmorgen weer behoorlijk op de proef gesteld. Lucky was met zijn 15 weken voor het eerst in de salon en moest eigenlijk alleen wat bij de ogen weggeknipt hebben. Tja hoe doe je dat? Zodra je in de buurt kwam met de schaar begon hij al te janken en te piepen. Haha. Maar uiteindelijk is me het toch weer gelukt incl in zijn totaliteit met de effileerschaar ook wat van zijn vachtje (liggend ?) af kunnen knippen. En dit allemaal in bijzijn van zijn bazin.? En Bobby heeft zich net zoals anders ook zich weer prima gedragen.

       

         

09.06

Vandaag 2 cairn’s en een Shih Tzu mogen begroeten. Het baasje van Silly heb ik in ongeveer 14 jaar niet meer gezien, mooi dat ‘oude’ klanten me naar al die jaren toch weer gaan opzoeken ?. En dat ook volgens baasje te danken aan de nieuwe N18. Stuk sneller op de plaats van bestemming. Puck heeft een halfjaarlijkse plukbeurt (dus helemaal kort) Silly een effileer knipbeurt (omdat ze 13 is en altijd geknipt was) en Scooby zoals altijd ook zijn korte coupe gekregen.

     

     

    

08.06

KIKI de Engelse Cocker Spaniel van 8 mnd kwam vandaag voor de eerste trimbeurt. Ik heb nog niet zovaak gehad dat na de trimbeurt ik zo bedankt werd door een viervoeter. Had me al echt gewassen vanmorgen hoor ?Wat een lieverd.

           

06.06

SAM 1 van de trouwe cairn’s die voor de drie maandelijkse trimbeurt kwam. Vorige keer niet zoveel af kunnen halen, dus dit keer dubbel zoveel ? En ondanks dat ie pas bij baasje gewassen was, was hij goed te trimmen.

   

05.06

Vandaag Baika en Lilly in de Salon gehad. Baika komt al van jongs af aan bij me en Lilly was voor het eerst. Toch mooi dat mijn trimhondjes hier in het dorp lopen. Mond op mond reclame is het mooiste wat er is ?Hierdoor heeft het baasje van Lilly ons ook gevonden. En dankjewel voor degene die de tip gegeven heeft ?

    

    

04.06

Moest vandaag een beetje tegen de tijd inwerken. Service vd zaak Mika de Maltezer opgehaald en teruggebracht. En Pasja de Cavalier King Charles Spaniel was vandaag voor het eerst in de salon. Beiden hebben zich keurig gedragen.

             

              

02.06

Even een update van de viervoeters van vandaag:
Milo Boomer
Joy Labradoodle
Wicky Maine-Coon
Happy Carvalier King Charles Spaniel

En allen makkelijk vandaag zal het dan toch door het iets minder warmer weer komen??

  

     

  

01.06

Vandaag stond er op de planning Kysmo en Joep (net als voorgaande keren op verzoek geen echt poedel model geknipt) . En heel onverwachts voor sluitingstijd kreeg ik nog een telefoontje om een perzische kat te wassen, werd uiteindelijk iets meer dan alleen maar een wasbeurt ? Efe had de weg naar buiten gevonden waar baasje niet echt blij mee was. Ze was nat en vies weer thuis gekomen.

     

        

31.05

Even een mededeling: ik scheer geen honden die normaliter NIET geknipt of geschoren moeten worden en al helemaal niet die goed en verzorgd zijn. Alleen met een gegronde redenen wil ik een uitzondering maken.
Gisteren had ik zo’n voorbeeld in de Salon een Golden Retriever die als een Labrador geschoren moest worden. Ik heb hem op de normale manier zoals jullie gewend zijn van me getrimd. Baas niet tevreden omdat ie niet kort genoeg was en het trimbedrag niet ontvangen. En jawel, het was een nieuwe klant. Een goed begin dus.

31.05

Macky      de Goldenretriever x Leonberger  kwam ook weer een bezoek brengen in de Salon.  De rust zelve en liet alles goed geworden.   Alleen was de loopplank niet echt een succes voor haar was iets heel engs.  haha   En als ik het me goed kan herinneren heeft ze hier al keer als fotomodel gestaan.

28.05

Vandaag was het Cairn dag. Lex en Django. Niet alleen wij hebben last vd warmte maar de dieren ook. Beiden waren volhouders om me het niet echt makkelijk te maken met hun trimbeurten. Voor mij maar ook voor de begeleiders was het een uitprobeer dag. Maar this weer gelukt voor vandaag. Haha en fotogeniek dat ze dit keer waren.

       

        

27.05

Het was een mooie warme en drukke demonstratie op de meimarkt te Haaksbergen. Rakker, Duplo, Lucky en Lana bedankt voor jullie geduld en dat jullie ondanks het lawaai alles super goed toe lieten .

      

                    

          

26.05

Volgens mij is het op 1 dag nog nooit zo druk geweest id salon. Zouf, Lex,Rakker,Lucca, Loes en Lucky jullie hebben jullie voorbeeldig gedragen. 3 nieuwen vandaag en de rest bekenden en nu snel Spike nog even in de tobbe.

      

               

              

25.05

Vandaag Guus de cairn voor drie maandelijkse stripbeurt geweest en voor de allereerste keer de 3 jarige Chihuahua Binky. Was in het begin even wennen omdat hij nog nooit in een salon was geweest.

      

24.05

Vandaag Keano en Luna in de salon gehad. Beiden waren ‘echt’ hoog nodig aan een trimbeurt toe. Wilde ze niet geschoren de deur uit hebben maar heeft me heel wat moeite gekost. Luna was me een paar keer te slim af en heeft sporen achter gelaten. Maar met geduld en doorzettings vermogen zijn we een heel eind gekomen. Helaas kon ik geen ‘kale’ plekken voorkomen ook omdat Luna niet geschoren wilde worden. Volgende keer zal het vast beter gaan .

                     

          

23.05

Vanmorgen was Quincy nog in de salon voor een kort zomer kapsel.  Een complete scheerbeurt was echt wel weer nodig.

    

22.05

Wat begint het me weer te kriebelen die Cairns ? Maar gelukkig genoeg cairntjes in de salon waaronder ook Sylke die elke 3 maand voor haar trimbeurt komt.

   

19.05

De laatste voor vandaag. Rakkertje is een geval apart ? wil niet geschoren worden en heeft moeite als de pootjes geknipt worden. Maar heb mijn best weer gedaan, hij is volledig geefileerd en er is geen muilkorf aan te pas gekomen. Nu ga ik genieten van een lang weekend. Fijne pinksterdagen allemaal.

19.05.

Het was een hele kluif en mijn kracht werd aardig op de proef gesteld ?Maar gelukkig had ik ook hulp van Denise. Extra hulp kwam goed van pas.

           

19.05

De eerste van de drie viervoeters vandaag. Chico de voorbeeldige cairn om te trimmen maar die echt niet in showstand wil staan.

              

18.05

Charlie en Abby hadden een gratis borstel cq. trimbeurt gewonnen via een facebookgroep. Ze waren nog nooit bij een trimmer geweest, maar hebben zich ondanks dat voorbeeldig gedragen. ??

        

17.05

Heerlijk die Labradoodles met hun engelen geduld ? Al met al toch wel weer een trimbeurt van drie uur. En Marley blijft de rust zelve. ?

               

14.05

Harley had vandaag ook zijn 6-8 weekse borstel cq. trimbeurt weer, het ging vandaag een stuk beter als de vorige keer wat ook gefilmd was, hij was goed gehueurd en liet alles toe. Zullen de herhaaldelijke trimbeurten toch zijn werk gaan doen?

https://youtu.be/uYzyrLBZgWA

14.05

Vorige keer heb ik je gefilmd tijdens het fohnen na het bad, dit keer een kleine impressie van je 6-8 weekse trimbeurt. Ondanks af en toe je boze blikken blijf je een schatje en blijf je goed te trimmen.

https://youtu.be/icOUlb61kJs

07.05.

Het was een heerlijk dagje vandaag, kids onverwachts op bezoek en tevreden klanten en daar doe je het allemaal voor. En voor de klanten dank jullie wel voor jullie ‘extra’ gifts?

           

                    

01.05

MAX van 4 jaar was voor het eerst in de Salon. Baasje wilde hem zo kort mogelijk. Scheren vond ik een beetje zonde waardoor ik hem geefileerd heb.

              

01.05

Loveje de Fox Terrier de halfjaarlijkse trimbeurt gegeven.

                      

30.04

Jessa’s vacht heb ik helaas moeten scheren aangezien er teveel klitten en vilt aanwezig waren. Bij mij wordt er alleen bij uiterst noodzaak geschoren. Maar echt mijn dank gaat ook uit naar de extra (hulp) hand van de oppasser van Jessa, zonder hem was het me niet gelukt ??

       

28.04 Druk dagje geweest vandaag. 2 Cairn’s getrimd. MOOS weer de drie maandelijkse stripbeurt gegeven, COPPER volledig geplukt tot de ondervacht (plukbeurt van 3 uur). En YIP van zijn overtollige haar ontdaan.

   

   

26.04.

Vandaag 2 viervoeters getrimd. MAX de Cairn (eigen fok van 8,5 jaar geleden) heeft hier ook als eens als fotomodel gestaan  En SAM plukhondje Maltezer x Beagle van 1 jaar was vandaag voor het eerst. Voor de eerste plukbeurt heeft ie zich best keurig gehouden.

   

24.04

Heel af en toe geef ik savonds ook bij wijze van uitzondering viervoeters weer een frisse wasbeurt.

   

24.04

Renske heeft voor de derde de Trimsalon bezocht. En net als voorgaande keren heeft ze zich voorbeeldig gedragen.

      

23.04

Voor wie benieuwd is hoe een (Teddy) dwerg konijn getrimd wordt in de salon volgt hieronder het youtube filmpje. Weer veel kijkplezier toegewenst. (Even ter info: er zit muziek achter?https://youtu.be/hVEaa1QChI8

23.04

Dropsik de Maltezer was voor het eerst bij mij in de Salon. Gelukkig heb ik hem van zijn vacht kunnen ontdoen. En wonder boven wonder onder de vacht geen gekke dingen tegen gekomen. Het blijft altijd een dubbel gevoel als ik zoiets tegenkom. Maar ze zullen vaste klant van me blijven, en hierdoor kan ik dit soort dingen dan ook in de toekomst voorkomen.

       

21.04

Willem liet het plukken goed toe alleen het nagels knippen vindt ie niet zo fijn, maar met geduld kom je een heel eind ? hij is al heel wat keren bij me geweest maar had nog nooit echt als fotomodel gestaan ( nou ja staan?)

      

21.04

Harry de Maine Coon was vandaag voor de tweede keer in de salon aanwezig. Hij was een beetje knorrig vandaag, waardoor ik even een hulpmiddel nodig had. Maar gelukkig alles is goed gekomen

      

19.04 heb ik  de workshop EHBO voor honden die georganiseerd was door Honderons en Mediscent Huisdierenkliniek bijgewoond. Het was even weer voor mij een opfriscursus en tevens een leerzame avond voor me, die ook zeer geschikt is voor ‘elke’ hondebezitter.

Hieronder een kleine impressie van de workshop die ik zelf gevolgd heb.

19.04

Saartje wat ben je toch een dotje ? Een klein knuffeltje. Moest even bedenken wat ik met je vacht ging doen om deze op verzoek van je baasje zo kort mogelijk te maken. Niet echt de vacht van een Chihuahua en/of Shih-Tzu. Je vacht is wat stugger. Maar je een complete pluk en wasbeurt gegeven, en baasje was gelukkig weer dik tevreden met je korte coupe. Ook weer klaar voor de zomer en voor op de boerderij. ?

     

18.04

Vandaag is 1 van mijn makkelijke Westy klant hondjes geweest. 

  

17.04

Body Poedel x Cocker Spaniel alvast op verzoek eigenaar lekker kort zomercoupe (dus zo kort mogelijk) aangemeten ? Tot over een half jaartje weer?

   

17.04

Het wordt steeds lekkerder weer waardoor de blauwe roldeur van van der Sluis en de deur van mijn Trimsalon ook meer open blijft staan als ik aan het werk ben. Af en toe heb ik honden die het hoogste woord willen hebben en af en toe gaan zingen ??, dit is dan ook af en toe ook te horen voor de voorbijgangers. Mochten jullie je zorgen maken of alles wel klopt wat er gebeurd, schroom niet een stap naar binnen te zetten, de deur staat dan immers open ? Zodat men eerst met eigen ogen kan zien wat er werkelijk gebeurt voordat er een mening gegeven wordt. En zoals jullie weten is de koffie/thee zo gezet.

07.04

Ivm. Aila’s leeftijd van 16 jaar heb ik haar geefileerd in plaats van geplukt.

04.04

Brutus voor de eerste kennismaking in de Trimsalon.

     

   

      

    

    

       

    

    

       

   

     

    

    

    

           

      

      

    

        

    

    

Klik  HIER voor een kleine inspiratie van 10 honden,  4 katten en 2 konijnen  in de salon

Wilt u meer foto’s bekijken dan kunt u op  de link   FACEBOOK                       klikken.

kvk 08128959