DTO (Alleen voor Minima)

Dierentrimondersteuning – een steuntje in de rug voor minima

Klik hier voor de site van DTO of    klik op onderstaande foto

VOOR PERSONEN DIE IN DE OMGEVING VAN HAAKSBERGEN WONEN.

Graag wil ik het volgende onder jullie aandacht brengen, bij veel van jullie is bekend dat ik al tien tallen jaren de trotse eigenaar ben van Honden  Katten en Konijnen Trimsalon Mystique, graag zou ik mijn Salon 1 x per maand (of indien noodzakelijk vaker) ook beschikbaar willen stellen voor de mensen die van minima moeten leven en hiervoor een korting wil geven van 50 % van mijn “normale” uurtarief.
Denkende aan een trim, was, en nagelknipbeurt, voor hond, kat en/of konijn
Voor meer informatie kunt u contact opnemen via dierentrimondersteuning@hotmail.com of via een PB  Facebook https://www.facebook.com/Dierentrimondersteuning , ik weet na al die jaren dat ik mijn Trimsalon heb dat er ‘stille’ armoede is en dat daar niemand mee te koop loopt. Maar weet inieder geval dat mijn deur voor deze groep altijd openstaat!!!.
Wat ik weet is dat men vaak zegt als je geen financiële middelen hebt moet je geen huisdier nemen, MAAR een HUISDIER geeft liefde, aandacht, en afleiding en je hebt een stok achter de deur om je wandeling te maken waardoor je tussen de mensen komt en minder kans hebt op eenzaamheid, het geeft je leven meer kleur.
Even ter info, ik trim alleen in de trimsalon. Voor vervoer etc… moet men wel zelf voor zorgen.

Ik ga ervan uit dat wanneer jij je hiervoor aanmeld ook echt onder de bedoelde doelgroep minima valt.

Veel liefs Marieke xxx